BO-MA, Bojana Novak s.p., Cesta zmage 8, 2000 Maribor
040840590 info@bomastyle.si

O nas

[vc_row][vc_column][trx_line top=”tiny-“][trx_title type=”2″ align=”center”]

Dobrodošli v naši spletni trgovini!

Povezana slika[/trx_title][vc_empty_space height=”1.1em”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][trx_columns margins=”” top=”small”][trx_column_item][trx_title type=”2″ align=”left” top=”null”]

Naši standardi

[/trx_title][vc_column_text]

Če ste ekološko zavedna oseba, ki vam ni vseeno kaj nosite – pri nas dobite izdelke izdelane iz obnovljivih in trajnostnih materialov.

Ali ste vedeli, da je ves naš nakit izdelan iz trajnostnih in obnovljivih materialov?

Izdelki in nakit BOMASTYLE je ročno izdelan iz enega najbolj trajnostnih in obnovljivih materialov, ki so na voljo v tem trenutku: pluta.

Ja, Pluta!

Pluta je že nekaj časa poznan kot “The New Leather”, “novo usnje” in “najbolj trajnostna alternativa usnju”. Izgled in občutek naših izdelkov iz plute je prav tako kot usnje. Z ljubeznijo do živali!

V življenjskem ciklusu plutovega hrasta se pridelek lubja pobira le vsakih 9 let, po katerem je drevo mirno, da ponovno vzgaja dragoceno lubje še 9 let. Plutovke so tudi naravni habitat za mnoge ptice in druge živali ter žuželke.

Ljudje, ki so v preteklosti delali v industriji plute, so se naučili spoštovati in razumeti pomen tega drevesa, saj je njihovo preživetje odvisno od te plute.

Druge usnjene alternative, kot so “Pleather” in “PU”, izhajajo iz predelave petro kemikalij, osnove skoraj vsega: od plastičnih vrečk za vrečke do PVC do najlonskih nogavic, plastičnih  steklenic za pijače in tako naprej. In kot vsi vemo, se je treba, če je le mogoče, izogibati vsem, kar je narejeno iz neobnovljivih sestavnih delov.

Torej, za vse vas BOMASTYLE ljudi tam zunaj smo pridobili to linijo  naravnega nakita.

Natural Cork life of tree women necklace handmade original wooden jewelry N-119[/vc_column_text][vc_empty_space height=”0.3em”][/trx_column_item][trx_column_item][/trx_column_item][/trx_columns][vc_empty_space height=”0.3em”][trx_line bottom=”small”][vc_empty_space height=”0.5em”][/vc_column][/vc_row]